Kommentarer

Ingen kommentar
Bli först att kommentera
Eslövs Stad

Nytillträdd centrumledare Cecilia ReinholdssonI centrum för Eslövshandeln


Henrik Lindahl på Skånska dagbladet skriver i sin artikel publicerad den 6/2 om Cecilia Reinholdsson "Som nytillträdd centrumledare hör det till Cecilia Reinholdssons uppgifter att hjälpa till att få fart på handeln i centrala Eslöv. Ett uppdrag hon är van vid efter flera år med liknande arbetsuppgifter."

"Efter knappt en månad på tjänsten säger hon att hon har fått en ”rivstart” och att hon är imponerad av Eslöv och att förutsättningarna är goda.
– Det händer enormt mycket nu, handlarna är på gång. Espresso House och Harrys har visat att man är beredda att satsa, det kan ge ringar på vattnet. Jag vet att det finns fler intressenter. Det bubblar mycket under ytan, säger Cecilia Reinholdsson när hon tar emot för en intervju på sitt kontor på Medborgarhuset. Men det handlar inte bara om att få hit namnkunniga butiks- och restaurangkedjor. De unika lokala butikerna är minst lika viktiga och det är mixen som är framgångsreceptet, tror hon.

En del av Cecilia Reinholdssons roll kommer att handla om att ringa in vilka typer av butiker som saknas i utbudet och som skulle ge Eslövshandeln ytterligare en injektion."

Läs mer här: Skånska Dagbladet